" Kwaliteit op voorraad"
  is niet enkel onze slogan maar tevens ons dagelijks doel.

Vloeren

 

Naast een uitgebreid gamma aan laminaatvloeren en massieve vloeren biedt Houthandel Driekoningen u ook een zeer uitgekiend gamma half-massieve vloeren aan. De toonzaal van Houthandel Driekoningen biedt u een mooi overzicht.

 

Laminaatvloeren

 

Houthandel Driekoningen is dealer en partner van dé twee topmerken op het gebied van     
Laminaatvloeren op de markt: Quick-step & Berry Alloc. Kom het gamma van deze twee toppers ontdekken in onze toonzaal.


Daarnaast kan u bij Houthandel Driekoningen ook terecht voor laminaatvloeren van andere fabricanten. Deze vervolledigen het gamma van Quick-step & Berry Alloc en laten toe te zeggen dat Houthandel Driekoningen uitermate goed geplaatst is om u te adviseren in uw keuze van de gepaste laminaatvloer.

 

  • Quick Step
  • Berry Alloc

 

 

Half-Massieve vloeren

 

Half-massieve vloeren bestaan uit een toplaag van massief hardhout die gehecht wordt aan een onderlaag in multiplex of massieve blokplaat. Deze producten geven u eenzelfde cachet en warmte als een volledig massieve vloer, maar kennen een grotere stabiliteit (werken minder) en zijn veelal prijsgunstiger.

 

Ook hier omringt Houthandel Driekoningen zich met goed geplaatste partners om u een compleet en eigentijds gamma aan te bieden. 

 
                                                        

Massieve vloeren


Massieve plankenvloeren horen eveneens thuis in het aanbod van Houthandel Driekoningen. Deze worden in een standaardgamma van verscheidene houtsoorten aangeboden en dit telkens in een verscheidenheid aan diktes, breedtes en kwaliteiten (knooptolerantie).


Daarnaast legt Houthandel Driekoningen zich toe op het aanbieden van maatwerk: uw wensen realiseren op het vlak van houtsoort, breedte, kwaliteit en kleur is voor ons een uitdaging die we graag aangaan.